Nar Gourmet x Kuglóf Bisztró – Egy reggeli Törökországban

Nar Gourmet x Kuglóf Bisztró – Egy reggeli Törökországban

Dátum: 2025. április 6., vasárnap | 9:30 – 11:30 | 10:00 – 12:00 | 10:30 – 12:30

Menü:

Sós fogások:
Peynir tabağı (Török és magyar sajtokból készült sajt tál) /Allergén:7,8/
Zeytin (Török fekete olívabogyó)
Salatalık + dağ kekiği (Uborka saláta török vad oregánóval)
Domates + nar ekşisi (Paradicsom gránátalma balzsamecettel)
Muhammara (Diókrém török paprikakrémmel) /Allergén:1,8,11/
Lor ezmesi (Török fűszeres túrókrém) /Allergén:7/

Édes fogások:
Kaymak + bal (Török tejszín és méz) /Allergén:7/
Tahini + pekmez (Szőlőmolasszal és szezámpasztával) /Allergén:11/
İncir reçeli (Fügés lekvár)

Pékáruk & krémek:
Simit (Szezámmaggal borított török péksütemény) /Allergén:1,7/
İspanaklı börek (Spenóttal töltött börek) /Allergén:1,11/
Kuglóf kenyérválogatása /Allergén:1/

Választható meleg ételek:
A | Sahanda sucuklu yumurta (Tükörtojás török kolbásszal – sucuk) /Allergén:3/
vagy
B | Otlu omlet (Friss tavaszi gyógynövényekkel készült omlett) /Allergén:3/

Allergének:
1. glutén, 2. rákfélék, 3. tojás, 4. hal, 5. földimogyoró, 6. szójabab, 7. tej, 8. diófélék
9. zeller, 10. mustár, 11. szezámmag, 12. kén-dioxid, 13. csillagfürt, 14. puhatestűek

Részvételi díj: 9 980 HUF / fő

A részvételi díj tartalmazza az autentikus török brunch menüt, a rendezvény alatt korlátlan török tea és víz fogyasztást, valamint a szervizdíjat. Minden egyéb ital, beleértve az alkoholos és alkoholmentes italokat, a helyszínen külön rendelhetők.

A menüt összeállította és esemény háziasszonya:
Tóth Ágnes, a Nar Gourmet alapítója és a török gasztronómia szakértője, aki szenvedéllyel kutatja Anatólia ízeit, a szultánok palotakonyháitól egészen a mai utcai ételekig.

Tóth Ágnes | Instagram:nargourmet.agi

A részvételi díj befizetéséhez kattints az alábbi ‘FOGLALÁS’ gombra.

FOGLALÁS